12 juli!

12 juli!

Torsdagen den 12 juli 17.30 är det uppsnack inför föreställningen av ”Två adelsmän från Verona” med Mårten Granlund och Simon Billemar från Under kevlaret.

Shakespeare på Gräsgården ger ”Två adelsmän från Verona”, en pjäs om ung kärlek, om makt och relationer. Lysande recensioner överallt och publiken jublar!

Har du inte varit på Shakespeare förut? Ingen fara. Kom och ta nåt att äta och dricka och snacka med Simon och Mårten inför föreställningen! På det viset får du lite kött på benen inför det som du ska få se. Stor chans att några av skådespelarna finns med också!

Under kevlaret jobbar mot machokulturen och för unga killars psykiska hälsa. Shakespeares pjäser handlar ofta om unga män som inte riktigt får till det med sina relationer. I stället blir det tjejerna som får lösa problematiken. Ser det ut så fortfarande? Varför är det så svårt att visa vad man egentligen känner? Varför blir inte alla relationer automatiskt jämställda? Vilka roller förväntas du ta som kille och som tjej? Massor av intressanta frågor att ta upp innan du ser årets föreställning på Gräsgården!

Specialpris för alla under 26 år – 110 kr! (Gäller endast 12 juli)

Erbjudande från caféet

Under Uppsnacket tillsammans med Under Kevlaret, kvällen den 12 juli, erbjuder caféet specialpriser:

  • Ett glas Prosecco – 50kr (ord.70kr)
  • Kaffe/Te/Dricka + valfri kaka – 40kr (ord. 70kr)
  • En flaska Öl (Peroni) – 40kr (ord. 70kr)

Som vanligt serverar vi även våra smörrebröd och rött-, vitt- och rosévin. Allt med ett italienskt tema.

Varmt välkommen!