Produktion

Johanna Lazcano : Regissör Romeo och Juliet

Johanna Lazcano

Regissör Romeo och Juliet

Johanna Lazcano är skådespelare och medlem i ShpG:s konstnärliga råd sedan 2012. Som skådespelare har hon arbetat på flera olika teatrar, bl.a Dramaten, Riksteatern, Unga Klara och Östgötateatern. Hon har medverkat i ett flertal film-, TV- och radioproduktioner och är även verksam som skribent för Expressen Kultur. Trogna ShpG-besökare har tidigare kunnat se Johanna som bl. a Antonia i Julius Caesar och Malvolio i Trettondagsafton. Vår yngsta publik minns kanske barnföreställningen Filippa! som hon regisserade för ShpG förra sommaren. 

Evelina Hedin : Kostymör

Evelina Hedin

Kostymör

Född 1984 i Skokloster, bor och arbetar i Stockholm. Är verksam som konstnär, kostymör och scenograf för film, TV och teater. Utbildad på HDK Steneby och Konstfack. Medlem i Den Nya kvinnogruppen, ett feministisk konst och konsthantverkskollektiv som arbetar med utställningar, workshops och samtal.

 

Åsa Norman : Kostymör

Åsa Norman

Kostymör

Utbildad vid HDK Steneby, 2006-2009 och Konstfack 2009-2011. Verksam som kostymör och scenograf för TV, film och teater. Arbetar även som textilkonstnär ofta tillsammans med den feministiska konst och konsthantverksgruppen, Den nya kvinnogruppen - DNK. 2015.

 

Agnes Matsdotter : Regiassistent

Agnes Matsdotter

Regiassistent

John Hanna : Mask-Peruk

John Hanna

Mask-Peruk

John Hanna kommer från Syrien. Började  som peruklärling på Arbisteatern hos Robin Karlsson 2013. Tre år senare (2015) fick John arbete på Östgötateatern där han idag arbetar som perukmakare . Tillverkar även peruker till olika föreställningar, samt sminkar och friserar skådespelare inför föreställningar. 

Hugo Therkelsson : Ljuddesign

Hugo Therkelsson

Ljuddesign