Produktion

Johanna Lazcano : Regissör Romeo och Juliet

Johanna Lazcano

Regissör Romeo och Juliet

Johanna är frilansande skådespelare och regissör har varit verksam på en rad teatrar runtom i landet. I vår debuterar hon på Dramaten i Dimen Abdullas barnpjäs "Nomnomnom" i regi av Natalie Ringler. Hon har stor erfarenhet av barn-, och ungdomsteater, både på Unga Klara och på Riksteatern där hon medverkade i barnpjäsen "Ingen fattar utom vi" som blev uttagen till Scenkonstbiennalen 2015. På Gräsgården har ni bla kunnat se Johanna som Antonia i "Julius Caesar" och Malvolio i "Trettondagsafton". Johanna är utbildad på Biskops Arnös dramatikerlinje och har skrivit och regisserat de egna föreställningarna "God jävla jul - en humorshow om sexism, rasism och andra traditioner", samt "Hej det är jag igen" som spelades på Uppsala Stadsteater och Borås Stadsteater. Hon har även regisserat två produktioner på musikscenen Dalhalla. Johanna är medlem i Konstnärliga rådet sedan 2012. Regisserade "Filippa" för Shakespeare på Gräsgården 2016. 

Evelina Hedin : Kostymör

Evelina Hedin

Kostymör

Född 1984 i Skokloster, bor och arbetar i Stockholm. Är verksam som konstnär, kostymör och scenograf för film, TV och teater. Utbildad på HDK Steneby och Konstfack. Medlem i Den Nya kvinnogruppen, ett feministisk konst och konsthantverkskollektiv som arbetar med utställningar, workshops och samtal.

 

Åsa Norman : Kostymör

Åsa Norman

Kostymör

Utbildad vid HDK Steneby, 2006-2009 och Konstfack 2009-2011. Verksam som kostymör och scenograf för TV, film och teater. Arbetar även som textilkonstnär ofta tillsammans med den feministiska konst och konsthantverksgruppen, Den nya kvinnogruppen - DNK. 2015.

 

Agnes Matsdotter : Regiassistent

Agnes Matsdotter

Regiassistent

John Hanna : Mask-Peruk

John Hanna

Mask-Peruk

Hugo Therkelsson : Ljuddesign

Hugo Therkelsson

Ljuddesign